FbPixel
Épületüzemeltetés

LED konferencia épületüzemeltetőknek

LED konferencia épületüzemeltetőknek

A MEE Világítástechnikai Társaság idén 14. alkalommal szervezi meg Budapesten a LED Konferencia elnevezésű világítástechnikai rendezvényét az Óbudai Egyetem támogatásával.

A konferenciát 2023. január 31.- február 1. között az Óbudai Egyetemen (Bécsi út 96.) rendezik.

Az épületüzemeltetők számára fontos és sürgető kérdés, miként lehet hatásosan és ésszerűen csökkenteni – többek között – a világítás költségeit. Nem csak az energiaárak növekedése, hanem a fénycsövek kivonása is kérdéseket vet fel: hogyan és mivel lehet – hosszú távon is –valóban jó és gazdaságos megoldást találni, amely fenntartható, a felhasználók számára hasznos és kellemes érzetet keltő világítást eredményez.

Az idei LED Konferencia segítséget nyújthat, hogy mind villamos biztonság, mind optika, mind termikus problémák nélküli, intelligens rendszereket ismerhessenek meg a résztvevők.

Kiemelt témák

  • integratív világítás, ami egyszerre veszi figyelembe a fény emberre gyakorolt vizuális és nem-vizuális hatásait
  • a mesterséges intelligencia alapú digitális iker szerepe a világítási infrastruktúra kialakításában
  • energiahatékony, de szabványos megoldások a közvilágításban
  • termelékenységet növelő LED-es növényvilágítás
  • a fénycsövek kivonásának hatásai.

Fotó: Óbudai Egyetem

fmbusiness.hu
458 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.