FbPixel
2024 március 02.

Ingatlan

Megtorpanás volt az irodapiacon, kiugrás előtt a hotelfejlesztések

Mindeközben a kiemelkedően teljesítő területek között van az ipari ingatlanok piaca.

Rekordáron eladó az egykori rom az olasz Alpokban

A Chalet La Fenice valószínűleg a legfényűzőbb ingatlan az olasz Alpokban.  Az 1936-ban épült, majd újjászületett faház most rekordáron eladó – szúrta ki az FM Business az fmnewsroom.com oldalán.

15 perces város koncepciót épít a Property Market

Újabb 141 lakásra lehet előregisztrálni Újbuda dinamikusan bővülő új városnegyedében, a BudaParton – tudta meg az fmbusiness.hu a Property Market cégtől.

Megújul a történelmi Budapest egyik ékköve, a Nádor utcai irodaház

A Paulinyi & Partners Építésziroda felel az OTP Budapest V. kerületében lévő székházának, eredetileg a monarchia egyik legnagyobb faipari vállalata, az Ugriai-Fasici Fabank számára épült műemlék irodaház felújításáért - tudta meg az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési és ingatlan hírekkel, valamint fenntarthatósággal foglalkozó hírportál.

A délkelet-európai régió legnagyobb tranzakciója mehetett végbe

Sajtóhírek szerint rekordba illő volt az, ami Belgrádban történt: tizenegy irodaházat vett Tiborcz alapkezelője Jellinek cégétől Belgrádban.

Hol tartanak a lakásárak?

A KSH legfrissebb jelentése szerint az elmúlt nyolc év során több, mint két és félszeresére emelkedtek a lakásárak. Változást hozhat a CSOK Plusz, mutatjuk, hogy alakulnak a lakásárak 2024-ben.

Részvényértékesítést jelentett be az ingatlanpiacban és az építőiparban érdekelt cég

A Multihome az ingatlanpiacban és az építőiparban érdekelt, használt lakások és egyéb ingatlanok adásvételével és fejlesztésével foglalkozik, ingatlanközvetítői megbízásokat teljesít. Leányvállalatuk befektetési célú kereskedelmi ingatlanok tulajdonosaként bérbeadással, ingatlanhasznosítással foglalkozik – tudta meg az fmbusiness.hu.

Kedvezőek a kereskedelmi ingatlanszektor 2024-es kilátásai

Cannes-ból üzenték meg, jó év lesz a 2024 a kereskedelmi ingatlanszektorban.

A zöld tanúsítvánnyal rendelkező irodai portfólióra nagyobb kereslet mutatkozik

FM Business - zöld jelentés. A zöld finanszírozás nemcsak támogatja a zöld gazdaság felé való átmenetet, hanem pénzügyi szempontból is alacsonyabb kockázatot jelent – hívta fel a figyelmet a Colliers és a K&H csoport által „Green Finance Report” címmel kiadott közös jelentése, amelyből az is

Őrmező és Kelenföld két ikonikus épülete Építőipari Nívódíjat nyert

Az elmúlt években dinamikusan fejlődő kelenföldi városközpont arculatát meghatározó két épület is Építőipari Nívódíjat nyert.