FbPixel

#facility management

Jelentős mértékben fejlődött a terminálok tisztasága a budapesti reptéren

Jelentős mértékben javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér értékelése az utasok körében 2019 első félévében, derült ki a Budapest Airporttól független nemzetközi utaselégedettségi felmérésből (ASQ), amelynek keretében az utasok 36 különböző szempont alapján értékelik az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat – írta a bud.hu. A B+N Referencia Zrt.

Hivatalosan is megnyílt a Balance Hall a Váci úton

Az új épülettel közel 35.000 négyzetméteres irodakomplexummá bővült a Balance Office Park, amelynek bérbeadottsága elérte a 90%-ot – adta közre a CPI Hungary.

Zöld Színház Projekt: öko-tudatos színházak

Újabb hét színház, produkciós iroda csatlakozott a Jövő Nézőiért – Zöld Színház Projekthez, így már 17 hazai színház kötelezte el magát a fenntartható jövő mellett!

Előminősítést kapott az Agora Tower és az Agora Hub

Az Agora Budapest projektjének két épülete, az Agora Tower és az Agora Hub aranyfokozatú WELL előminősítést kapott.

Hatalmas méretű ipari mosógépet helyezett üzembe a Referencia Mosodák Zrt.

Az ország egyik legnagyobb és legmodernebb, kórházi textíliák mosásához használt ipari mosógépet helyezett üzembe a B+N Referencia Zrt. leányvállalata, a Referencia Mosodák Zrt. Szegeden, az 500 ezer eurót meghaladó beruházásnak köszönhetően nagymértékben csökkent a mosáshoz használt víz és kemikáliák mennyisége.

Az egészségünk is múlhat rajta

Property Investment Forum 2020 konferencia - mi foglalkoztatja most leginkább az FM szakmát? A portfolio.hu beszámolója alapján összefoglaltuk, hogyan vélekednek a szakemberek. 

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott a B+N munkatársa

Magyarország Köztársasági Elnöke Nagy János villamosmérnök, a B+N Referencia Zrt. elektromos mérnökség vezetője, a Magyar Elektrotechnikai Egyesület Világítástechnikai Társaságának elnöke részére a hazai világítástechnika és energetika területén végzett kimagasló szakmai tevékenysége, valamint szakmai közéleti szerepvállalása elismeréseként a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozom – (alá)írta Áder János, köztársasági

Elindult a Vedd észre kampány

Vedd észre! – A lesajnált munka, ami most mindenkinek elképesztően fontossá vált – olvasható a portfolio.hu-n. Magyarország legnagyobb takarítással is foglalkozó létesítményüzemeltető vállalata „Vedd észre” kampányával a takarító szakma értékére és fontosságára, a sokszor nehéz időkben helytálló munkavállalók megbecsülésére kívánja felhívni a figyelmet – tudtuk meg mondja Kis-Szölgyémi

A virágzó üzleti kapcsolat egyik alappillére: a kiváló ügyfélszolgálat

Mik segítetnek erősíteni az ügyfelekkel való jó kapcsolatot? Összegyűjtöttük az alapvető ügyfélkezelési stratégiákat, amikkel tovább növelhető megbízóink lojalitása.

Modern gondnok a magasan képzett facility management szakember?

Kérdéssel válaszolunk a kérdésre: mit is csinál egy létesítménygazdálkodási szakember?