FbPixel

#facility management

Jelentős mértékben fejlődött a terminálok tisztasága a budapesti reptéren

Jelentős mértékben javult a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér értékelése az utasok körében 2019 első félévében, derült ki a Budapest Airporttól független nemzetközi utaselégedettségi felmérésből (ASQ), amelynek keretében az utasok 36 különböző szempont alapján értékelik az őket leginkább érintő repülőtéri szolgáltatásokat – írta a bud.hu. A B+N Referencia Zrt.

A virágzó üzleti kapcsolat egyik alappillére: a kiváló ügyfélszolgálat

Mik segítetnek erősíteni az ügyfelekkel való jó kapcsolatot? Összegyűjtöttük az alapvető ügyfélkezelési stratégiákat, amikkel tovább növelhető megbízóink lojalitása.

6 tipp a létesítményüzemeltetőknek: így győzd meg a felsővezetést

A létesítményüzemeltetők pontosan tudják, mire lenne szükség egy jól működő épület fenntartásához, a döntéshozókat sok esetben mégis nehéz meggyőzni az erőforrás biztosításáról. Összeszedtünk 6 szempontot, hogy segítsünk az érdekérvényesítésben.

Jövőbemutató FM megoldások a költség-, idő- és energiaoptimalizálásért

Az innovatív technológiákkal új időszámítás kezdődhet a takarító- és létesítményüzemeltetési ágazatban. Az új technológiákkal könnyebb a járvány okozta kritériumoknak megfelelni, miközben a megtérülés is javul.

A mellékhelyiség nem mellékes fertőzési zóna

A létesítményüzemeltetők rémálma, hogy a rosszul kezelt mellékhelyiségekből kezd el terjedni a vírus. Mindez most valósággá vált. A közelmúltban egy tokiói metróállomáson a manuális vízcsapok miatt összesen 39 sofőr fertőződött meg.

Nem tervezik csökkenteni irodáik alapterületét a német vállalatok

A járványvédelmi lezárások miatt általánossá vált otthoni munkavégzési konstrukciók ellenére sem kívánja csökkenteni irodái alapterületét a német vállalatok túlnyomó többsége a kölni IW gazdaságkutató intézet felmérésének nemrégiben publikált eredménye alapján.

Kórháztakarítás - Ki végezze a tiszta munkát?

Az egészségügyi intézmények tisztasága a járvány hatására még inkább felértékelődött. Egyre égetőbb azonban a kérdés, hogy a növekvő betegszámmal párhuzamosan hogyan lehet a létesítmények higiéniai biztonságát garantálni úgy, hogy a gyógyítási kapacitás ne sérüljön? 

Nagy levegő, és irány az iroda!

Ahogy újra megtelnek az irodák, felértékelődik az épületekben tartózkodók egészsége és biztonsága. Minden a megfelelő levegőminőséggel kezdődik.

Generációk csatája: hogyan segíthet kibontakozni az idősebb alkalmazottaknak egy munkahely?

Társadalmunk egyre inkább idősödik, a nyugdíjkorhatár kitolódik, a munkavállalók pedig tovább maradnak alkalmazásban. Hogy ez milyen előnyökkel jár, és a facility managerek hogyan tudják számukra megkönnyíteni az alkalmazkodást? A Servicefutures alapján az fmbusiness összefoglalója.

Ismét jön a Green Talk webinárium, téma a karbonsemlegesség

Nem utópia a nettó nulla karbonkibocsátású épített környezet megvalósítását. De akkor, mire várunk még?