FbPixel
2023 november 29.

Hírek

Békéscsabai Hotel lett az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatója

FM Business - turisztikai díj. Idén először választották meg az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatóját. A nyertest a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációjában megtalálható biciklisbarát szolgáltatói közül választották ki: a békéscsabai Arcanum Hotel kapta a legtöbb szavazatot.

Luxusszálloda nyílt a 13. kerületben - széftermet is üzemeltetnek

Az épület alagsorában nagyterületű, biztonságos széfterem is helyet kapott magánemberek számára - tudta meg az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési hírportál.

Raklapos futárszolgálat építkezéshez, felújításhoz

Kevesen tudják, de az építőiparban is létezik „csomagküldő szolgáltatás”. Egészen pontosan: a csomagküldő szolgáltatásokhoz hasonlóan raklapos futárszolgálat - tudta meg az fmbusiness.hu.

Mit mutat 2023 utolsó Létesítménygazdálkodási Vezetői Hangulatindexe?

Megkaptuk a LEO Benchmarking munkacsoportjának legfrissebb – a 2023-as év utolsó - Létesítménygazdálkodási Vezetői Hangulatindexét. Q4-ben kisöprik a padlást?

Befektetéshez juthatnak a tiszta energia fejlesztéseken dolgozó innovátorok

December 15-ig várja az EIT InnoEnergy az európai, köztük a magyar startupok, vállalkozók, innovátorok és kutatók tiszta energia fejlesztéseit, megoldásait a Hello CleanTech 2.0 programba.

Környezettudatos okoscsarnok épül Vecsésen

A világ egyik legnagyobb autóalkatrész beszállítója számára készül az okoscsarnok - tudta meg az FM Business.

Sienában terjeszkedik az Indotek Group

Növelte olaszországi kiskereskedelmi portfólióját a magyarországi székhelyű Indotek Group, amely nemrégiben bevásárolta magát az Auchanba, most pedig megvásárolta a toszkán város legnagyobb bevásárlóközpontját, a Galleria Porta Sienát - közölte a társaság csütörtökön az MTI-vel.

Innovatív projekt: az E.ON napelemparkot épített az AGC telephelyén

A napelempark a Tatabánya-Környe Ipari Parkban, az AGC Környén található üzemének szomszédságában jött létre. Az 5 hektáros területen 8802 napelempanelt telepítettek - tudta meg az fmbusiness.hu.

Javítani kell az informatikai és telekommunikációs ágazat energiahatékonyságát

Az informatikai és telekommunikációs iparág energiahatékonyságát javítani, vízfelhasználását csökkenteni, az újrahasznosítás mértékét növelni kell - fogalmazott Áder János, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke hétfőn, a Business-IT konferencián Budapesten.

Így fog kinézni a Váci út-Árpád híd környéke

Elkészültek az MBH Bank új székházának látványtervei. A három toronyból álló épületegyüttes két, székház funkciót betöltő tornya már 2026 végére felépülhet – jelentette be az MBH Bank.