FbPixel
2024 április 12.

fmbusiness.hu cikkjei

fmbusiness.hu
410 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.

Fenntarthatóság, digitalizáció, napelempark a debreceni BMW-nél

A BMW Group legnagyobb napelemparkját építi fel az E.ON Debrecenben – tudta meg az fmbusiness.hu. A nagyjából 70 labdarúgópályányi panelrendszer kapacitása közel 45 gigawatt óra lesz.

Javuló kihasználtságról számolt be a BIF

A Budapesti Ingatlan Hasznosítási és Fejlesztési Nyrt. (BIF) adózás utáni eredménye 10,56 milliárd forintra nőtt 2023-ban az előző évi 10,03 milliárd forintról - közölte a BIF a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján.

Megújult a tatabányai Bányászati Skanzen

29 millió forintos beruházás keretében megújult a tatabányai Bányászati és Ipari Skanzen – tájékoztatták az fmbusiness.hu szerkesztőségét.

Alapkőletétel: repülőgépgyártó csarnok épül napelemparkkal

Letették a kompozit repülőgépeket gyártó Magnus Aircraft Zrt. új gyártócsarnokának alapkövét - tudta meg az fmbusiness.hu.

15 perces városok a fenntrathatóság és a létesítményüzemeltetők szemszögből

A 15 perces város egy forradalmi várostervezési koncepció, amelynek középpontjában olyan önellátó városrészek létrehozása áll, ahol a lakosok negyed órás perces sétával vagy kerékpározással elérhetik mindennapi szükségleteiket otthonuktól.

Átadták a felújított Kaán Károly Kulcsosházat

A kulcsosház 68 millió 700 ezer forintból újult meg, két szinten 4 szobát alakítottak ki, 13 szálláshely jött létre - tudta meg az fmbusiness.hu.

Debrecen mellett épít logisztikai csarnokot a WLP

Ebesen épül fel a közel 55 ezer négyzetméter alapterületű logisztikai csarnok. A projekt kivitelezője a Market Zrt.

Konténerszállító hajó döntött romba egy fontos hidat

Kedden kora hajnalban a Baltimore-i öböl fontos hídja, a Francis Scott Key Bridge pillanatok alatt omlott össze, miután nekiütközött egy óriási, meghibásodott konténerszállító. A híd 47. évfordulójáról éppen néhány napja, március 23-án emlékezett meg.

Nagyot ment 2023-ban a budapesti reptér, díjazták

Soha annyi díjat nem kapott a budapesti repülőtér, mint a most. A 2023-as év a reptér történetében az egyik legsikeresebb év volt - tudta meg az fmbusiness.hu. Mutatjuk a reptér díjait, valamint a partnerek díjait.

Átadták Magyarország legnagyobb autótöltő állomását

Összesen 336 EV autó töltésére lesz képes világviszonylatban is kiemelkedő technológiai teljesítménnyel – tájékoztatták az fmbusiness.hu szerkesztőségét.