FbPixel
2021 október 25.
Ingatlan

Újra szakmai konferencia

Újra szakmai konferencia

Már nagyon várta az FM-szakma. Persze védettségi igazolvány szükséges! Téma és fókusz: fenntarthatóság és rugalmasság. 

2021., az új időszámítás első éve. A világunk nem csupán egy fájdalmas, de különböző fiskális és monetáris intézkedésekkel belátható időtávon helyrehozható pénzügyi pofont kapott, hanem az alapok remegtek meg, az eddig megingathatatlannak tűnő pillérek dőltek össze. 

Két évvel ezelőtt a hatalmas fejlesztéseket és változásokat még a digitalizációban, a technológia fejlődésében és a társadalom számára egyre súlyosabb terhet jelentő fenntarthatóságban és környezettudatosságban látta a világ és az ingatlanpiac, de ez mára megváltozott – véli a portfolio.hu az FM & Hybrid Office 2021 rendezvénye kapcsán.

FM és PM témák

A szakmai rendezvény témái lesznek: irodapiac, facility és property management, fenntarthatóság, régi és új épületek küzdelme, extrém módon megváltozott bérlői igények, sublease, tervezés, proptech, digitalizáció, élhető város. Egyszóval, a jövőnk. Ezt a jövőt pedig a hazai ingatlanszakma írja.

A 2021-es FM & Hybrid Office konferenciát 2021. június 8-án rendezik. Fontos hangsúlyozni, a hatályos jogszabályok szerint a rendezvény látogatására kizárólag a koronavírus ellen védett személyek jogosultak.

fmbusiness.hu
106 cikk