FbPixel
Épületüzemeltetés

Új elnököt választott a létesítménygazdálkodási szövetség

Új elnököt választott a létesítménygazdálkodási szövetség

Tisztújító közgyűlésen új elnököt és elnökséget választott a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO FM). Az fmbusiness.hu rövid beszámolója a tisztújításról.

Frissített a hazai FM-szakmai szövetség. A létesítménygazdálkodási szövetség új elnöke Vágó László, a NEO Property Services Zrt. vezérigazgatója lett, alelnöknek Pálfalvi Zsuzsát a Graphisoft Park Services ügyvezető igazgatóját és Décsi Gábort, a Dome Group Hungary ügyvezető-partnerét választotta a tagság.

Mikó Zoltánnnal (Future FM Zrt.) és Szij Csabával (B+N Referencia Zrt.) bővült az elnökség

Az elnökség Mikó Zoltánnal a Future FM Zrt. vezérigazgatójával és Szij Csabával a B+N Referencia Zrt. vezérigazgató-helyettesével bővült.

A leköszönő elnök, Schmidt József, Future FM Zrt. vezérigazgató-helyettese tiszteletbeli elnöki tisztséget kapott.

Az új elnök legfontosabb jövőbeli célkitűzései az iparágon belül az ESG és BIM szemléletű működés támogatása, kapcsolatfelvétel a kormányzattal és nemzetközi szakmai szervezetekkel, valamint a létesítménygazdálkodási szektor népszerűsítése.

Magyar FM-szövetség: 23 rendes tag, 20 pártoló tag, több ezer ingatlan

A 2013-ban alapított létesítménygazdálkodási szakmai szövetség ma már 23 rendes és 20 pártoló taggal rendelkezik. Az ágazat meghatározó cégeinek döntő többségét összefogó szervezet tagjainak tevékenységéhez több ezer ingatlanhoz kötődő üzemeltetési feladat társul.

Fotó: LEOFM

Arany M. Gábor
11 cikk