FbPixel
Magyarország

Business Fest: csatlakozott az ÉV irodája is

Business Fest: csatlakozott az ÉV irodája is

A Millenáris Park teljes területén rendezik meg június 9-én a Business Festet, ahová az üzleti élet döntéshozóit várják. Hazánk legjelentősebb ingatlanpiaci versenyének házigazdája, Az Év Irodája is csatlakozott az eseményhez.

Az év legnagyobb és legjelentősebb üzleti eseménye négy piacvezető rendezvény összefogásával jön létre. A Business Fest a HR Fest, az IT Fest, a legnagyobb hazai e-kereskedelmi eseményt szervező Ecommerce Expo, valamint hazánk legjelentősebb ingatlanpiaci versenyének házigazdája, Az Év Irodája összefogásával jön létre.

„Az üzleti vezetőkkel beszélgetve egyre fontosabb témaként merül fel, hogy ebben a folyamatosan változó – kihívásokkal teli – időszakban mennyire lényeges a nyílt párbeszéd, ahol értelmezhetjük a jelen kor kihívásait. A Business Fest olyan úttörő platformot kínál az üzleti világ szereplőinek, ahol kötetlen formában a különböző szakterületek új együttműködési stratégiákat indíthatnak el” – hangsúlyozta Tóth Gergely, a Business Fest alapítója és ötletgazdája.

Irodai témák a Business Fest-en

Az egész napos program részeként több mint tíz színpadon folynak a beszélgetések a Millenáris Park teljes területén. A HR, az IT, az e-kereskedelem és irodai témák mellett megjelennek a marketing, sales, pénzügy és további kapcsolódó szakterületek aktuális trendjei is. 

paul_rulkens - fmbusiness

A rendezvény főszereplői a legnagyobb hazai cégek felsővezetői, a szakterületek kiemelkedő szakértői lesznek. De az előadók között biztosan találkozhatunk még Paul Rulkens TedX előadóval, Ráskó Eszter humoristával, Rákóczi Ferenc médiaszemélyiséggel, Pokorny Lia színművésszel, dr. Kiss Gergely olimpiai bajnok vízilabdázóval, akik a szakmai közösség programjait színesítik.

„Vizsgázik” a Millenáris frissen elkészült „G” épülete

A fesztivál hangulatát a WAMP kihelyezett dizájn vására, a YoungArt egyedi kiállítása, chill és piknik zónák, valamint számos izgalmas közösségi program és interaktív játék színesítik.

Az esemény látogatói elsők között tekinthetik majd meg a Millenáris frissen elkészült „G” épületét, valamint az Álmok Álmodói 20 kiállítás is zavartalanul üzemel majd egész nap, ráadásul a még élő álmodók közül is többen megjelennek a fesztivál programjában.

A programról bővebben itt lehet olvasni.

fmbusiness.hu
458 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.