FbPixel
2024 április 12.
Ingatlan

Már lehet szavazni Az Év Irodájára

Már lehet szavazni Az Év Irodájára

Idén rekordszámú pályázat érkezett Az év irodája versenyre. Home office ide vagy oda, érdemes megtekinteni a pályázatokat, inspirálódhatunk, és ha már ott vagyunk, a kedvencre leadni egy szavazatot – elindult a közönségszavazás.

Az irodai lazulós pingpongsarok már szinte senkit nem hoz lázba. Na de: a futópálya vagy kosárlabdapálya az irodában? Covid álló térelrendezés? Bordélyházból közösségi iroda? Jövőbelátó proptech megoldások? Ezek már érdekesen hangzanak.

A tizenegyedik Az Év Irodája verseny résztvevőit, pályázatait ide kattintva lehet megtekinteni.

Home office, office branding

Érdekesség, hogy a home office évében nem csak összesítve, hanem az office branding és a közösségi tér kategóriákban is minden korábbi évet felülmúló mennyiségű nevezés érkezett.

Az előző évekhez hasonlóan idén is számít – a szakmai zsűri mellett - a közönség véleménye, a 18 kategória 194 pályázatából mindenki kiválaszthatja a kedvenceit.

Az irodai mezőny idén is erős, és ahogy talán várható is volt, a nevezők hatalmas hangsúlyt fektettek a Covid kapcsán felmerült biztonsági intézkedésekre és a térfunkciók megújítására, amiből az irodafelújítás előtt álló cégek inspirálódhatnak.

Inspirálódj és szavazz

A közönségszavazás február 7-ig tart! A győzteseket ezt követően a független szakmai zsűri választja ki. Az Év Irodája verseny legjobbjait a tavaszi OfficeUP konferenciával egybekötve, az ingatlanpiaci kategóriák díjait pedig a Real Estate Awards Gálán hirdetik ki a Pesti vigadóban.

(Fotó: azevirodaja.hu)

Arany Média Hírügynökség
10 cikk