FbPixel
2023 november 29.

Magyarország

Békéscsabai Hotel lett az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatója

FM Business - turisztikai díj. Idén először választották meg az Év Kerékpárosbarát Szolgáltatóját. A nyertest a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ingyenesen letölthető Kerékpárosbarát applikációjában megtalálható biciklisbarát szolgáltatói közül választották ki: a békéscsabai Arcanum Hotel kapta a legtöbb szavazatot.

Raklapos futárszolgálat építkezéshez, felújításhoz

Kevesen tudják, de az építőiparban is létezik „csomagküldő szolgáltatás”. Egészen pontosan: a csomagküldő szolgáltatásokhoz hasonlóan raklapos futárszolgálat - tudta meg az fmbusiness.hu.

Környezettudatos okoscsarnok épül Vecsésen

A világ egyik legnagyobb autóalkatrész beszállítója számára készül az okoscsarnok - tudta meg az FM Business.

Az ingatlanfejlesztők üdvözlik a csok pluszt

Az ingatlanfejlesztők üdvözlik a csok plusz konstrukció bevezetését - jelentette ki a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára azt követően, hogy a szektor képviselőivel egyeztetett Budapesten.

Hungaroring: óriási fejlesztésbe kezdtek a mogyoródi pályán

FM Business - Hungaroring létesítményüzemeltetés. Elbontanak körülbelül 57.000 négyzetméternyi épületet, megmozgatnak 125.000 köbméter földet, és beépítenek 34.300 méter vasbeton-szerkezetet. A teljes építkezés során 9000 ember dolgozik majd a Hungaroring területén, előfordulhat, hogy napi szinten 1200-1400 ember dolgozik a mogyoródi dombok között, ami abszolút Formula 1-es

Az építőiparba vetett bizalom és a kontármunkák összege

FM Business – építőipar, Mapei sajtótájékoztató. „Siralmas a helyzet” – hangzott el a Mapei sajtótájékoztatóján, amely az építőiparban tapasztalható bizalomcsökkenésről szólt. Persze, ennél jóval többről, részletek az fmbusiness.hu beszámolójában.

Bevásárolta magát az Indotek Group az Auchanba

fmbusiness.hu – Auchan sztori. Az Indotek Group megállapodást írt alá az Auchan-áruházlánc kiskereskedelmi tevékenységét irányító, valamint több áruházát és benzinkúthálózatát is birtokló Auchan Magyarország Kft. 47 százalékának, illetve az Auchan-áruházak korzóterületén működő üzlethelyiségek 100 százalékos tulajdonrészét birtokló jogi személyek megvásárlásáról szerdán - jelentették be a

Roszatom: minden akadály elhárult a beruházás elől

FM Business - Paks II. Minden akadály elhárult a Paks II. beruházás megvalósítása elől - tájékoztatták a sajtót a Roszatom vezetői.

Parlagfűhelyzet: a légkondicionált iroda most segíthet

Országos szinten nagyon magas a parlagfű pollenkoncentrációja, a héten jelentős változás nem várható - tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) kedden az MTI-t. Mutatjuk, hol a legmagasabb a parlagfűpollen-koncentráció Magyarországon.

Biztonságos strandlétesítmény-üzemeltetés, vízi szem a strandokon

FM Business – biztonságos strandüzemeltetés, speciális eszközt vetett be a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat. Nem mindennapi készüléket kezdett el napi rendszerességgel használni a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat. A speciális, víz alatti szonár lehetővé teszi, hogy akár mindössze másfél perc alatt megtalálják a vízben eltűnt testet,