FbPixel

Ingatlan

RTL Liget

Felkerült az RTL logó az új RTL-székház tetejére, költöznek a tévések az új irodaházba, az RTL Ligetbe. A korszerűsített épületben nyártól az RTL hírigazgatósága és a hír-és infotainment műsorainak stúdiói kapnak helyet – értesült az fmbusiness.hu.

Kastély egy nagyobb családi ház áráért?

Álmodozók és befektetők paradicsoma: eladó a történelmi Barkóczy-kastély - tudta meg az fmbusiness.hu. A Mátra szívében elhelyezkedő Barkóczy-kastély nem csupán egy ingatlan, hanem egy történelmi emlék, ami egy nagyobb családi ház áráért várja új tulajdonosát.

160 hektáros területen nyílt egészségügyi- és wellness-komplexum

Holisztikus, egészségközpontú luxusszálloda nyílt Kehidakustányban. Húsz szoba, komplett egészségügyi- (és wellness) és sport-szolgáltatások, képzett orvosok, tradicionális keleti terápiák. Újragondolták az egészségközpontú turisztikai szolgáltatást – értesült az fmbusiness.hu.

A magyar építészet és ingatlanfejlesztés a világ legjobbjai között van

A magyar építészet és ingatlanfejlesztés a világ legjobbjai között van, sikere egyaránt tetten érhető a múltban és a jelenben - hangsúlyozta Lánszki Regő, az Építési és Közlekedési Minisztérium (ÉKM) építészeti államtitkára sajtótájékoztatón, Budapesten, ahol a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési és Nívódíj Pályázaton (FIABCI World Prix d'Excellence 2024) elért

Kevinék házát 5,25 millió dollárért hirdetik

Hol található az ingatlan, ahol otthon hagyták Kevint? És ez a kastély most mennyit ér, mennyiért árulják? Az fmbusiness.hu munkatársa kiszúrta a hirdetést.

Új tulajdonoshoz kerül az ikonikus budapesti hotel, a Körszálló

Az 1967-ben átadott szálloda teljeskörű felújításra, műszaki modernizációra szorul, amely hatalmas beruházást igényel – tudta meg az fmbusiness.hu.

Cloud IX Skybar - Átadták Budapest legújabb, extravagáns skybárját

Május 15-én ünnepélyes keretek között adták át a WING fejlesztésében megvalósult ibis&TRIBE Budapest Stadium Hotel extravagáns, panorámás, Cloud IX skybarját, így a szálloda a soft openinget követően immár teljes szolgáltatáspalettájával várja látogatóit – tudta meg az fmbusiness.hu.

Modern logisztikai csarnokkal és irodaépülettel bővült Szombathely

A több mint 5 milliárd forint értékű fejlesztés keretében mintegy 6200 m2-es, korszerű logisztikai csarnokot és 2200 m2-es, modern irodaépületet hozott létre a szombathelyi vállalat – tudta meg az fmbusiness.hu.

Indul a Dürer Park iroda és lakó projekt előregisztrációja

Az irodaépületek kialakítása a milánói Lissoni & Partners és a budapesti Lean-Tech építész stúdiókkal együttműködésben valósul meg, a lakóépületek részletes terveit a Közti építész stúdió jegyzi – tudta meg az fmbusiness.hu. A fejlesztés „Az Év Koncepciója Portfólió Property Awards” díj elismerésben részesült 2020-ban.

Háromszázezer négyzetméter feletti ipari-logisztikai terület állt üresen Budapesten és környékén

Mindezt az első negyedévben mérték a szakemberek – tudta meg az fmbusiness.hu.