FbPixel
2021 október 25.
Magyarország

Íme, az ország egyik legkorszerűbb tűzoltó-laktanyája

Íme, az ország egyik legkorszerűbb tűzoltó-laktanyája

Átadták az ország egyik legkorszerűbb tűzoltó-laktanyáját Gyöngyösön. Gazdaságosan fenntartható és üzemeltethető. Képes beszámolónk.

A gyöngyösi katasztrófavédelmi kirendeltségnek és a város hivatásos tűzoltó-parancsnokságának helyet adó épületegyüttest a napokban vehették birtokba a katasztrófavédelem munkatársai és a helyi hivatásos tűzoltók. A Gyöngyös közepén található laktanya csaknem egyhektáros telken épült meg.

5

Az új komplexum nagy előnye, hogy a káresethez riasztott tűzoltó gépjárművek gyorsan, akadálymentesen tudják megközelíteni a fő forgalmi utakat, a laktanyából négy irányba lehet kihajtani.

Gazdaságosan fenntartható és üzemeltethető

Az épület a jó hőszigetelésű, korszerű építési anyagoknak, épületszerkezeti elemeknek, épületgépészeti technológiáknak köszönhetően az ország legmodernebb tűzoltólaktanyáinak egyike.

Gazdaságos épület

Az európai uniós projekt keretében felépült, jól felszerelt, gazdaságosan fenntartható és üzemeltethető ingatlankomplexumot nemrégiben tekinthették meg a sajtó munkatársai.

7

Az ingatlanberuházás eredményeképpen csökken a vonulási idő, minimalizálható a károk mértéke, összességében biztonságosabbá válik a környéken élők élete.

Forrás: MTI/Katasztrófavédelem, fotó: katasztrofavedelem.hu

fmbusiness.hu
106 cikk