FbPixel
2023 november 29.

Ingatlan

Szabadság a népligeti új irodanegyedben

FM Business - épületkomplexum Budapesten. Beköltöztek az első bérlők a népligeti Liberty irodaházba – tudta meg az fmbusiness.hu.

Akadálymentesített ingatlan: eddig több mint ezer épületet auditáltak

Speciális igényű emberek számára nyújt díjmentesen megbízható információt épületek, helyszínek akadálymentességéről az Access4you. A hazai fejlesztésű startup arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az MFB Csoporthoz tartozó Hiventures 365 millió forintos befektetése révén nemzetközi piacokon bővítik tovább partnerhálózatukat.

Nyáron több az ingatlan körüli veszélyforrás

FM Business, biztonságtechnika. A biztonság egész évben fontos, legyen szó telephelyről, raktárról, irodaházról vagy akár családiház-irodáról, de a nyári hónapokban, amikor a szabadságok miatt olykor csökken a személyes jelenlét, még kiemeltebben kell kezelni. Az fmbusiness.hu nyári magazinos biztonságtechnikai kőr- és kórképe egy biztonságtechnikai szakértővel.

Fotókon az épülő debreceni BMW autógyár

Hogyan áll a debreceni BMW autógyár építkezése? Mutatjuk, képgaléria Debrecenből.

Budapest Építészeti Nívódíjával ismerték el az egyhektáros Vizafogó parkot

Budapest Építészeti Nívódíjával ismerték el az egyhektáros Vizafogó parkot, amely mindössze 8 hónap alatt készült el a régi panelházak és az új irodaépületek ölelésében. Ez az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerés, és mint azt az fmbusiness.hu megtudta, a díj 25 éves történetében most először fordult

Nőtt a CEE-12 régió ipari és logisztikai ingatlanállománya

A CEE-12 régióban az összes ipari és logisztikai ingatlanállomány meghaladta a 65 millió négyzetmétert 2022 végére, amely 30 százalékkal haladja meg a 2021 végi 50 millió négyzetméteres állományt - tudta meg egy friss felmérésből az fmbusiness.hu.

Fenntartható toronyházat épít az MBH Bank

Új, fenntartható székházat (toronyházat) épít az MBH Bank Budapest XIII. kerületében - szúrta ki az MBH oldalán közzétett hírt az fmbusiness.hu. A több toronyból álló épületegyüttes a tervek szerint 2026 elejére épülhet fel. 

Használatbavételi engedélyt kapott a Bécsi úti RoseVille Irodaház

Megkapta a használatbavételi engedélyt az ATENOR által fejlesztett óbudai RoseVille Irodaház - közölte a belga ingatlanfejlesztő kedden az MTI-vel. Mint azt az fmbusiness.hu megtudta, a Bécsi úti irodaházban „zöld bérleti szerződések” születtek.

Eltűnt a bádogdoboz, gyönyörű palota lett a Corvin Áruházból

A Corvin Palace, mely Budapest egyik legforgalmasabb kereszteződésében és tömegközlekedési csomópontjában található, 1926 óta tekintélyes nagyáruházként működött. Az épület helyreállítása és a tér rekonstrukciója 2021-ben kezdődött meg és 2023 tavaszára az ingatlan eredeti szépségével gazdagítja a már felújított Blaha Lujza teret.

Az alpokaljai táj szinte átfolyik az uszodatéren - BigSEE díj

A soproni Csik Ferenc Uszoda tervezéséért nyerte el a BigSEE Architecture nemzetközi nagydíját rekreáció és sport kategóriában a KÖZTI építésziroda - tudta meg az fmbusiness.hu. A BigSEE díjjal a délkelet-európai régió 21 országában díjazzák a legjobb építészeti, belsőépítészeti és formatervezési megoldásokat 6 különböző kategóriában. A