FbPixel
2022 szeptember 24.

Ingatlan

Szállodaként és irodaházként születik újjá a Radetzky-laktanya

A következő 2 évben végre megújul a Bem téri épület, mely évtizedek óta áll üresen, lepusztult állapotban. A mára funkcióját vesztett ház helyén egy olyan szálloda- és irodakomplexum épül, amely tiszteletet állít a múltnak, megőrzi a valós értékeket, és segítségével végre újjáéled a Bem tér

A létesítményüzemeltetés hiányosságaira hívta fel a figyelmet egy betörő

Egyben arra is felhívta a figyelmet, mennyire támadhatóak az irodában tartott számítógépek, digitális rendszerek, no és mennyire nem mindegy, hogy magunk után kikapcsoljuk a számítógépet vagy úgy hagyjuk. És most nem is az energiatakarékosságra gondoltunk.

Népszerűek a történelmi kastélyok és várak

Közösen népszerűsíti a kastélyokat, várakat a turisztikai ügynökség és az örökségvédelmi társaság.

BigSEE Interior Design Award díjat nyert a Wáberer Medical Center

Képes beszámoló a díjat elnyerő egészségügyi központról. 

Szeptemberben nyit Budapest legnagyobb bevásárlóközpontja

Az Etele Plaza. A használatbavételi engedély már megvan, a bérlők kezdhetik az üzletek kialakítását. A parkolást helymeghatározó és navigációs rendszer segíti majd.

Üvegpalota luxuslakásokkal a Szervita téri parkolóház helyén

Iroda, üzletek, luxuslakás és parkoló. A négyszintes, 240 autó parkolását biztosító mélygarázst az épület leendő lakóin és látogatóin kívül a lakosság is használhatja majd.

Utókornak szóló üzenet a Magyar Zene Házában

Cikkünkből az is kiderül, mi került az időkapszulába.

Íme a 2020-as Média Építészeti Díjak

Egy üllői családi házzal a Konkrét Stúdió csapata a legjobb épület kategóriában, míg Szántó Hunor Albert  Táj-Restaurációs Központja a legjobb terv kategóriában nyerte el a 2020-as Média Építészeti Díját.

Nem tervezik csökkenteni irodáik alapterületét a német vállalatok

A járványvédelmi lezárások miatt általánossá vált otthoni munkavégzési konstrukciók ellenére sem kívánja csökkenteni irodái alapterületét a német vállalatok túlnyomó többsége a kölni IW gazdaságkutató intézet felmérésének nemrégiben publikált eredménye alapján.

Jövőbemutató FM megoldások a költség-, idő- és energiaoptimalizálásért

Az innovatív technológiákkal új időszámítás kezdődhet a takarító- és létesítményüzemeltetési ágazatban. Az új technológiákkal könnyebb a járvány okozta kritériumoknak megfelelni, miközben a megtérülés is javul.