FbPixel

Ingatlan

A délkelet-európai régió legnagyobb tranzakciója mehetett végbe

Sajtóhírek szerint rekordba illő volt az, ami Belgrádban történt: tizenegy irodaházat vett Tiborcz alapkezelője Jellinek cégétől Belgrádban.

Hol tartanak a lakásárak?

A KSH legfrissebb jelentése szerint az elmúlt nyolc év során több, mint két és félszeresére emelkedtek a lakásárak. Változást hozhat a CSOK Plusz, mutatjuk, hogy alakulnak a lakásárak 2024-ben.

Részvényértékesítést jelentett be az ingatlanpiacban és az építőiparban érdekelt cég

A Multihome az ingatlanpiacban és az építőiparban érdekelt, használt lakások és egyéb ingatlanok adásvételével és fejlesztésével foglalkozik, ingatlanközvetítői megbízásokat teljesít. Leányvállalatuk befektetési célú kereskedelmi ingatlanok tulajdonosaként bérbeadással, ingatlanhasznosítással foglalkozik – tudta meg az fmbusiness.hu.

Kedvezőek a kereskedelmi ingatlanszektor 2024-es kilátásai

Cannes-ból üzenték meg, jó év lesz a 2024 a kereskedelmi ingatlanszektorban.

A zöld tanúsítvánnyal rendelkező irodai portfólióra nagyobb kereslet mutatkozik

FM Business - zöld jelentés. A zöld finanszírozás nemcsak támogatja a zöld gazdaság felé való átmenetet, hanem pénzügyi szempontból is alacsonyabb kockázatot jelent – hívta fel a figyelmet a Colliers és a K&H csoport által „Green Finance Report” címmel kiadott közös jelentése, amelyből az is

Őrmező és Kelenföld két ikonikus épülete Építőipari Nívódíjat nyert

Az elmúlt években dinamikusan fejlődő kelenföldi városközpont arculatát meghatározó két épület is Építőipari Nívódíjat nyert.

Indulhat az elektronikus ingatlan-nyilvántartás

Készen áll a bevezetésre az elektronikus ügyinézést biztosító ingatlan-nyilvántartás, a papíralapú rendszert 2024 decemberére teljes mértékben fölválthatja a digitális nyilvántartás - közölte a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán Budapesten, az E-ingatlan nyilvántartás projekt záró rendezvényén.

Így fog kinézni a Váci út-Árpád híd környéke

Elkészültek az MBH Bank új székházának látványtervei. A három toronyból álló épületegyüttes két, székház funkciót betöltő tornya már 2026 végére felépülhet – jelentette be az MBH Bank.

Két új irodaházzal bővült a budapesti irodaállomány a harmadik negyedévben

FM Business - irodakínálat, Budapest. A budapesti irodaállomány két új irodaházzal, összesen 13 460 négyzetméterrel bővült az idei harmadik negyedévben; a teljes budapesti modern irodaállomány csaknem eléri a 4 millió 345 ezer négyzetmétert - közölte a Budapesti Ingatlan Tanácsadók Egyeztető Fóruma (BIEF)az MTI-vel.

Az MNV napelemes rendszert telepített a Groupama Arénára - videó

FM Business - napenergia, létesítményüzemeltetés. A beruházás eredményeként a Groupama Aréna villamosenergia igényének részbeni kielégítésére összesen 499 kW névleges teljesítményű napelemes rendszer kiépítése valósult meg. A beruházás keretében kettő darab villamoshálózatra csatlakozó csatlakozási pont került kiépítésre 222 kW és 195 kW AC oldali teljesítménnyel -