FbPixel
Magyarország

Ismét Koji Lászlót választották az ÉVOSZ elnökének

Ismét Koji Lászlót választották az ÉVOSZ elnökének

A régi-új elnök 2015 óta tölti be a pozíciót. Újabb négy évre Koji Lászlót választotta elnökének az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) a csütörtökön tartott tisztújító közgyűlésen - közölte az ÉVOSZ az MTI-vel.

A közlemény szerint Koji László közgazdász, az ÉVOSZ egyik alapító tagja. Beruházó, ingatlanfejlesztő és kivitelező cégeknél dolgozott korábban, jelenleg az Inconex Ingatlanhasznosító Kft. igazgatója.

Kiemelték, Koji László 34 éve foglalkozik a szövetség érdekképviseleti munkájával, 2015 óta az ÉVOSZ elnökeként.

Az építőipar hatékonyságának javítása, az építésgazdasági értéklánc szereplőinek összehangoltabb piaci együttműködése

Arra is kitértek, hogy hosszú ideig volt a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, most pedig általános alelnöke. Ezen felül a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Építésgazdasági Kollégiumának elnöke, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége alelnöke, a Közbeszerzési Tanács tagja.

Koji László a következő négy év legnagyobb kihívásának a magyarországi építőipar hatékonyságának javítását, az építésgazdasági értéklánc szereplőinek összehangoltabb piaci együttműködését tartja, mindezekhez pedig az ágazat digitalizációját és piacvédelmét - olvasható a szakszövetség közleményében.

MTI, fotó: ÉVOSZ facebook

fmbusiness.hu
458 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.