FbPixel
Ingatlan

Épül Mohács első luxus vendégháza

Épül Mohács első luxus vendégháza

Mesebeli környezetben, jacuzzival és panorámaablakokkal épül a Csele-patak és a Duna találkozásánál Mohács első luxus vendégháza. Speiser Gábor és Speiser-Schell Zsanett ötletgazdák olyan helyet álmodtak meg, ahol a párok visszatalálhatnak egymáshoz. A kivitelezés a végéhez közeledik, hamarosan kezdődik a próbaüzem – és a létesítményüzemeltetés.

Speiser Gábornak és Speiser-Schell Zsanettnek régóta közös vágya volt, hogy a Duna mentén, a vízparthoz közel kialakítsanak egy vendégházat, ami az aktív és a passzív kikapcsolódás szerelmeseinek egyaránt kielégítheti az igényeit.

mohacsi loft

Mohácson ilyen beruházás még nem volt

A telken lévő romos épületet elbontották, majd egy félgalériás loft házat húztak fel a helyére, melynek a kivitelezése azóta már az utolsó stádiumban van. A Dunától mindössze 30 méterre lévő vendégház frontrésze csak nyílászáróból áll, így bámulatos kilátás nyílik a környező zöld, fás területre.


„Mondhatni csodájára járnak a környéken, hiszen Mohácson korábban hasonló beruházás még nem valósult meg. Eleve a technológia is különleges, hiszen fémszerkezetre épül fel a loft, ami most kezd még csak elterjedni az országban. A munkálatok során próbáltunk mindent helyből beszerezni, és csak azokat az elemeket hoztuk messzebbről, melyeket nem értékesítenek és gyártanak a régióban” – magyarázta Speiser Gábor.


A Csele Secreft Loft felszereltsége egyedülálló Mohácson. A házban QLED televíziót szereltek be Netflix, HBO GO és Disney+ előfizetéssel, valamint egy külön hangprojektorral az élmény fokozása érdekében. A vendégek szabadon tölthetik elektromos autójukat a nap 24 órájában, és ingyen használhatják a két vadonatúj elektromos rollert is a környék felfedezéséhez.

Speiser-Schell Zsanett elmondta, nano buborékos mikro silk technológiával ellátott jacuzzit telepítettek a vendégházban, amely ránézésre olyan, mintha az ember tejben fürödne.

Hogyan jön Mohácsra a kimonó?

Az ötletgazda házaspár a korábbi utazásai során azt tapasztalta, hogy a köntösökkel a nők rendszeresen bajlódnak a szálláshelyeken, hiszen annak vagy az anyaga nem jó, vagy hatalmas, vagy kényelmetlen. Éppen ezért inkább újragondolták ezt a kérdést és olyan exkluzív ruhadarabot készítettek, ami minden bizonnyal a hölgyek kedvére lesz majd.

kimono

Gábor és Zsanett azt mondják, a nehezén már túl vannak, hiszen egy ilyen projektnél mindig a tervezés, az engedélyeztetés és a vázszerkezet elkészítése a leghúzósabb feladat. Ezen szerencsére gond nélkül átestek és már a villamosvezetékeket is behúzták a telekre.

Január elejére a tervek szerint elkészül a loft ház. Első körben tesztüzemben működik majd, hogy véletlenül se érje a vendégeket kellemetlen meglepetés, és az esetleges hibákat javítani lehessen.

A házaspár közölte, várhatóan március elsején nyitják meg hivatalosan is a Csele Secret Loft kapuit a nagyérdemű előtt.

fmbusiness.hu
458 cikk

fmbusiness.hu Az fmbusiness.hu létesítményüzemeltetési portál.

Facility management hírek, érdekességek, innovációk és riportok az online térben. Az fmbusiness.hu üzemeltetője és hírügynöksége az Arany-Média Hírügynökség. A facility management hírportál főbb témái: épületüzemeltetés, létesítményüzemeltetés, ingatlan és irodaház hírek, építési és öko technológiák, külföldi és hazai szakmai érdekességek, újdonságok.