FbPixel

#fit-out

Építőipar 2022 konferencia: „Attól veszünk, akinek van anyaga”

Egyre több tanulmány igazolja, hogy az építkezésekkel szemben a régi épületek korszerű felújítása fenntarthatóbb megoldás. Magyarországon is nő a felújításra érett épületek száma, és a munkálatoknak már fenntartható irányelvek mentén kell folyniuk. Fontos kérdés azonban, hogy mennyit hajlandók erre áldozni a piaci szereplők? A Portfólió

Mit tud egy egészséges munkállomás? – bemutatkozik a WELL Comfort prototípus

Létezik olyan irodai asztal, amelyik nemcsak a munkát könnyíti meg, de még spórol is az irodának? A prototípus mindenesetre elkészült. A HuGBC WELL Munkacsoport a alapkoncepciója egy olyan munkaállomás megteremtése volt, amely növeli a munkavállalók komfortérzetét, miközben az energiahatékony szellőzésről is gondoskodik.

A bérlők manapság többet költenek a HR-fegyvernek számító dizájnos irodákra

Fontosabb a dizájn és az életérzés, mint a bérleti díj és az üzemeltetési költség – írja a VLK Cresa tanulmányára hivatkozva a portfolio.hu.

A „fehér doboz” megtöltése – Hogyan dolgozik a fit-out kivitelező?

A bérbeadók általában fehér falakkal, neutrális mennyezettel, szerkezetkész állapotban adják át a kereskedelmi ingatlanokat, irodákat a bérlőknek. Hogy hogyan lesz ebből a „fehér dobozból” a bérlő igényeihez igazított egyedi mégis funkcionális tér, az már a fit-out csapaton múlik.